نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که پروتئین هیدرولیز شده حاصل از هسته پرتقال می‌تواند در فرمولاسیون مواد غذایی به عنوان افزودنی طبیعی با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و نیز استفاده به عنوان دارو قابلیت کاربرد داشته باشد.

 (( مشاهده متن کامل در قسمت ادامه مطلب ))


کشاورزی روز هسته پرتقال ,پروتئین هیدرولیز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود آپدیت نود 32 | یوزر پسورد نود 32 | لایسنس نود 32 نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی کارآفرینی هر چی که بخوای سایت دانشجویان زیست شناسی پیام نور اردبیل دانلود کده پاییز دانلود لاله18